Ik heb deze easyfry nu enkele weken kunnen testen.
Groot voordeel is de snelheid, afbakbroodjes e.d. zijn enkele minuten eerder en 20 graden lager klaar dan op de verpakking staat.
Het apparaat zit goed stevig in elkaar en ziet er erg mooi uit.
Het gebruiksgemak vind ik iets minder, er zitten veel snelfuncties op, maar die komen zelden overeen met hoe lang ik iets wil bereiden, en bijv de grillknop kan enkel voor 20 min op 200 graden, indien je de tijd korter wil springt hij weer van de grillstand af. misschien ligt dat aan mij, maar ik vond de gebruiksaanwijzing ook niet erg duidelijk.
Wat ik ook een nadeel vind is dat je altijd het grillrooster moet gebruiken. Daar hij van stevige kwaliteit is, is dat best zwaar. Vooral als je je frietjes oid tussendoor moet omschudden. Bij iets kleinere producten, valt er regelmatig wat door de grote gaten aan de zijkant van het grillrooster. er zijn krieltjes en frieten doorheen gevallen.
Wat ik mis zijn gewoon de kleine handigheidjes. Een bakblik, makkelijker mandje, spatdeksel etc, dat zou het completer maken.
De dingen die ik erin heb bereid zijn over het algemeen wel erg lekker geworden.
Tartaartjes, sappig en egaal gegaard ipv donkere randen en rauw van binnen, net als de biefstuk, al vond ik die wat taai.
Chipolataworstjes, kipschnitzels, kaassoufflés, afbakbroodjes gaan fantastisch
Ook gehaktballetjes gaan perfect! Als je ziet hoeveel vet en zooi eruit komt, dan ben je erg blij dat dat eruit gelopen is
Pluspunten
- Snel warm
- snellere baktijd dan de oven
- Mooi design
- Goede grillplaat
Minpunten
- Zwaar door grillplaat
- geen inzetmand
- niet vaatwasserbestendig